O invitatie la Zurli si un filmulet simpatic foc

UPDATE 10 aprilie:

Castigatoarea invitatiei valabila pentru 3 persoane, la concertul Zurli din 21 aprilie, de la Sala Polivalenta este Micky Mih. 

Facem si noi primul cadou pe blog! Si asta datorita Mirelei Retegan, aka tanti prezentatoarea gastii Zurli, care ne-a invitat sa facem un filmulet in care sa povestim putin despre aventurile noastre Zurli, dar sa si oferim o invitatie pentru trei persoane, la concertul aniversar de pe 21 aprilie al gastii, din Bucuresti, de la Sala Polivalenta.

A, avem si un filmulet, speram noi haios, de unde puteti afla detalii despre aventura noastra Zurli.

Initial, a fost papusa Zurli, pe care Thea a primit-o cadou si de care o buna vreme nu s-a mai despartit. La somn, la masa, pe olita, afara, peste tot era cu papusa Zurli dupa ea. Apoi, au fost doua spectacole la Plaza, la care a stat nemiscata in carca lui Th. Vazand-o captivata, am decis sa o ducem si la unul din spectacolele de la Palatul Copiilor, desi nu imi imaginam cum o sa stea Thea linistita, pe scaun sau la mine in brate, timp de o ora. Ei bine, cred ca ar mai fi stat inca o ora. A aplaudat, a cantat, dar a fost extrem de atenta si la fel de captivata. Am declarat-o, drept urmare, fanul gastii Zurli.

Evident ca pe 21 aprilie vom fi la Sala Polivalenta, unde are loc concertul de 10 ani al gastii. Sa ne vedem cu tanti prezentatoarea, cu fetita Zurli, cu Clopotel, poate si cu Tasu si Tasa, cine stie? Thea este deja nerabdatoare.

Vestea frumoasa este ca avem de dat o invitatie valabila pentru 3 persoane, la spectacolul din 21 aprilie. Este nevoie doar sa distribuiti intr-o postare publica pe facebook acest articol de pe blog, insotit de hashtagul #vremlazurli. Castigatorul invitatiei pentru 3 persoane va fi anuntat printr-un update la acest articol, in data de 10 aprilie, cand va vom povesti si cum intrati in posesia invitatiei. Simplu, nu?

#vremlazurli

Tags: cadou, concert, gasca Zurli, invitatie, thea

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Mihai Manolache
  • 20 martie 2017
  Răspunde

  Eu am distribuit, dar nu particip la concurs. Totusi, poate ne vedem pe 21 la Polivalenta.

   • Irina Manolache
   • 20 martie 2017
   Răspunde

   Ar fi tare fain, Mihai, sa ne vedem!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *