Astazi e ziua taaaaaaa….

Acesta este un La multi ani special. Cu totul special. Pentru cel de care sunt aproape 16 ani de cand m-am indragostit. Pentru cel de care sunt inca indragostita si asta mi se pare extrem de fain. Pentru cel caruia ii zambesc ochii cel mai frumos. Pentru cel care se auto-provoaca, pentru cel care vrea mereu sa fie mai bun. Pentru cel pe care un copil l-a transformat intr-un tata incredibil de dedicat, asa cum, marturisesc, nu credeam ca va fi vreodata. Pentru cel care deseneaza sotroane, pentru cel care face baloane si pentru cel care nu a obosit niciodata sa o ia in brate pe Thea.  Pentru cel care considera cel mai frumos cadou faptul ca fiica lui i-a spus la multi ani. Pentru un pasionat de ce face. Pentru omul care isi doreste mai mult aproape mereu. De la el si, uneori, si de la ceilalti.

Sa fii fericit, Th! Sa fii iubit asa cum iti doresti. Sa alergi. Sa ajungi. Acolo unde iti doresti. Sa ramai acelasi tata minunat. Sa fii indragostit! Te iubesc!

Tags: la multi ani, Theo, zi de nastere

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

    • Laura Udrea
    • 6 mai 2017
    Răspunde

    Super poza, super personajele, super dedicație pentru un super tatic! Eu nu aveam nicio indoiala ca Th n-ar sti sa deseneze sotroane. Sa-l vezi ca se vor duce impreuna la cumparaturi de rochite ca sa-i arate ce si cum se asorteaza. Minunile sunt abia la inceput!
    La multi ani, Th, tati de Thea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

La 5 zile dupa ce am implinit 40 de ani, am nascut-o pe Thea. Ea a fost cea care mi-a implinit viata. Despre implinire si drumul complicat spre fericire, te invit sa citesti aici.
Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.
Shares