Ce faceam acum 16 ani

Daca v-ar intreba cineva ce faceati acum 16 ani pe vremea asta, ati sti ce sa raspundeti? Eu, da. Stiu. Acum 16 ani pe vremea asta ma indragosteam.

Inalt si slab, cu un tricou lalau pe care scria Mea… Pulpa, avea o privire patrunzatoare, dar senina, cu ochi cautatori si negri. Lucra la marketing, era cel mai tanar din departament, nu avea in cap decat sa demonstreze cat era de bun, muncea mai mult de 12 ore pe zi si avea un amestec incredibil de barbat si copil. Amestecul acesta, combinat cu ochii aia negri m-au dat gata. La propriu.

Acum 16 ani, intr-un teambuilding din Sighisoara, cand si-a pus mana pe umarul meu, m-au trecut fiori care nu m-au lasat multa vreme. Erau ACEI fiori. Mi-a luat ceva vreme sa il conving ca merita sa investeasca timp si energie intr-o relatie despre care nici unul dintre noi nu stia insa cat o sa tina, daca o sa tina, dar stiam inca de pe atunci ca merita sa incercam.

Acum 16 ani, mama imi spunea ca ar fi bine sa ma gandesc ceva mai bine, totusi baiatul asta e mai tanar cu cinci ani decat mine. Stiam asta si da, aveam o strangere de inima. O mai am si acum uneori.

La 16 ani distanta, i-am cunoscut hotararea, incapatanarea, suportul si iubirea. A fost umarul pe care am plans si pe care m-am sprijinit. Omul alaturi de care m-am bucurat cel mai mult. De el au fost legate cele mai multe dintre motive.

Acum 16 ani, cred ca a fost pentru prima data cand nu mi-am facut nici un plan. Am mers pe mana lui ce-o fi o fi. Si culmea, inca este!

Aniversarea de anul acesta ne-a prins in plin puseu de crestere al lui Petru si o febra inexplicabila a Theei. Cu un copil care urla in brate si unul molesit de febra, l-am intrebat daca mai vrea. A zis ca da. Asa sa fie!

La multi ani!

Tags: 16 ani, aniversare, doi copii

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

  • Mihai Manolache
  • 4 iulie 2017
  Răspunde

  La Multi Ani, atunci.
  P.S. Tare poza.

   • Aurelia Mirica
   • 6 iulie 2017
   Răspunde

   La multi ani ,sa fie ce-o fi adica tot asa si de-acum incolo!

   Poza e foarte tare, intr-adevar

  • DiAna
  • 4 iulie 2017
  Răspunde

  La cat mai multi ani!!!!!!

  • Cellia
  • 4 iulie 2017
  Răspunde

  La multi ani!

  • Lus
  • 4 iulie 2017
  Răspunde

  Multi ani inainte, cu sanatate si multa iubire !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

La 5 zile dupa ce am implinit 40 de ani, am nascut-o pe Thea. Ea a fost cea care mi-a implinit viata. Despre implinire si drumul complicat spre fericire, te invit sa citesti aici.
Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.
Shares