Minunile exista!

Apar in viata ta atunci cand absolut nimic nu te mai face sa crezi in ele. Cand ti se pare imposibil ca tie sa ti se intample asa ceva. Uneori, primul semn al minunii sunt doua liniute pe un test de sarcina.

Unele minuni au parul castaniu si buclat, ochi mari si curiosi, manute mici si pufoase cu care iti cuprind uneori fata si iti spun ca te iubesc. Minunile pot sa te topeasca, sa te faca sa crezi ca pana la ele nici nu aveai habar ce inseamna sa iubesti.

Minunile sunt curioase, vor sa invete multe lucruri, iti dau replici de te lasa masca, te uiti la ele si te intrebi cum de ai trait pana atunci fara sa le cunosti.

Cele mai minunate dintre minuni iti schimba viata cu totul. Ei, acestor minuni ti se pare prea putin sa le spui ca le iubesti. Pentru ca, de fapt, e vorba de mult mai mult de atat.

Azi sunt trei ani de cand avem o minune in viata noastra. Datorita careia am invata multe despre noi si despre ce inseamna dragostea. Despre cum te sfasie sa o doara ceva, despre grija care se naste in tine o data cu aparitia ei in viata ta. Minunea noastra se numeste Thea. Si da, a-i spune ca o iubesc inseamna mult prea putin. Sper insa sa ii pot arata in fiecare zi macar o farama din ceea ce inseamna ea pentru noi!

La multi ani, minune!

Tags: 3 ani, dragoste, la multi ani, minune, thea, zi de nastere

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

La 5 zile dupa ce am implinit 40 de ani, am nascut-o pe Thea. Ea a fost cea care mi-a implinit viata. Despre implinire si drumul complicat spre fericire, te invit sa citesti aici.
Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.
Shares