As vrea sa nu uitam de noi!

Stiu ca, atata vreme cat vom face echipa buna, vom fi in regula si noi, si copiii. Stiu ca sunt atat de multe de facut zilnic, incat, uneori, dusul de cinci minute (pe ceas) poate fi placerea suprema a zilei. Stiu ca a merge la job inseamna atentie, concentrare si o groaza de probleme de rezolvat. Stiu ca am noroc si ca, spre deosebire de multe alte femei care se plang de faptul ca barbatii lor nu au idee cum se schimba unscutec, la noi e asa cum trebuie sa fie, cu ajutor si atentie pentru copii. Stiu.

As vrea insa sa nu uitam de noi. Sa nu uitam sa ne tinem de mana, sa ne pupam, sa ne respectam dorintele (oricat de greu este pentru celalalt sa faca asta). Sa nu uitam ca, inainte de ei, am fost noi doi. Si, chiar daca acum suntem patru, noi, astia doi, e bine sa fim bine. Unul cu celalalalt si cu lumea de langa noi.

Timpul nostru in doi aproape ca nu mai exista si tocmai de aceea, doua minute pentru noi spun multe acum. Da, inainte de copii faceam gesturile astea ca pe ceva firesc, simteam de multe ori pe zi si puteam sa ne exprimam simtirile fara nici un fel de bariera de timp sau altceva. Acum nu mai avem timp nici sa ne privim in ochi. E una din marile mele frustrari: timpul meu si timpul nostru, numai in doi. Mi-e dor de el, sunt multe momentele in care mi-e dor de tine, asa cum imi e dor sa dorm o noapte cap-coada.

E ciudat, dar normal, cum timpul nostru se imparte inainte si dupa copii. Nu stiu cand si cum va fi timpul nostru in doi cu copii cu tot. In caz ca va fi. Dar asa am auzit, ca la un moment dat o sa fie din nou. Pana atunci, insa, hai sa nu uitam ce noi. Si de cele doua minute.

Tags: doua minute, inainte de copii, noi, timp impreuna

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Comments

    • Diana
    • 26 ianuarie 2018
    Răspunde

    Irina, faci tu ce faci si ma faci sa plang…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *