10 luni de 10

Azi sunt 10 luni de cand sunt mama de doi. De cand invat lectia rabdarii, a faptului ca uneori jocul este mai important ca orice. De cand am trecut prin plansete multe, prin suparari fara motiv, dar si de cand mi se ofera cea mai pura dragoste de care voi avea parte vreodata. O sa creasca si o sa zambeasca altor fete si apoi femei. Acum insa, la zece luni, imi zambete mie ca nimanui altcuiva. Si ma ia in brate. Si isi pune gurita pe obrazul meu. Si mi se agata mereu de picioare, de mi-e teama permanent sa nu il daram.

Nu au fost 10 luni usoare, caci am avut parte de ceva provocari in acest rastimp. Eu cu mine si cu intrebarile mele la care mereu caut raspunsuri. Eu cu ei si cu impartitul timpului, ca sa fie bine pentru toata lumea. Din nou, eu cu mine, cu zbaterile mele, cu dorinta de evadare, cu senzatia ca nu am sa mai pot pleca vreodata de acasa.
De ceva timp, suntem intr-un soi de echilibru. Parca ne-am gasit. De fapt, ne-am acomodat. Ne-am invatat, ne-am obisnuit. Suntem patru si, sincer, nimic nu se compara cu asta.
De 10 luni invat sa fiu mama de doi. Iar pentru asta, e musai sa ii mltumesc lui Petru! La multi ani, sufletel! Mama te iubeste si asa va fi mereu!
PS: poza nu este recenta, intre timp Petru s-a facut ditamai flacaul! ­čÖé

Tags: 10 luni, la multi ani, mama de doi, Petru

Related Posts

by
Previous Post Next Post

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DESPRE MINE

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

La 5 zile dupa ce am implinit 40 de ani, am nascut-o pe Thea. Ea a fost cea care mi-a implinit viata. Despre implinire si drumul complicat spre fericire, te invit sa citesti aici.
Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.
Shares