Despre Mama la 40 de ani

Se face deja 1 an si jumatate de cand ma gandesc sa imi fac blog. De cand am constatat ca dorul de a scrie nu ma paraseste asa usor, desi am incercat de nenumarate ori sa ii spun sa ma lase in pace. Nu a mers cu nici un chip. Si, pentru ca la reviste nu mai scriu, am decis sa pun in sfarsit in aplicare gandul acela care a venit intr-o dupa amiaza linistita, pe o plaja la fel de linistita din Thassos, inceput de iunie 2015. Atunci, gandisem blogul ca un cumul de scrisori pentru fiica mea, Thea. Cumva, cred ca nu acel inceput de iunie a fost momentul pentru blog, ci acesta, cand stiu sigur ce vreau el sa fie. Vreau sa fie mama la 40 de ani, pentru ca asta este ceea ce ma reprezinta pe mine acum cel mai bine. Cu tot ce inseamna asta.

Si inseamna mult. Inseamna Eu cu tot ce am si cu tot ce fac acum. Sa fii mama nu e un lucru simplu, sa fii mama la 40 de ani… e la fel ca la 30. Sau nu? O sa aflam impreuna, pentru ca pana la urma unul din scopurile acestui blog este sa vorbim intre noi, sa facem schimb de experiente, sa ne imbogatim. Nu este un blog de parenting, desi sunt sigura ca numele lui la aceasta ideea va va conduce. Este un blog cu tot ce inseamna mama la 40 de ani – copil, slujba, ceva viata sociala (un domeniu pe care, sincer, sunt momente in care mi-as dori sa il extind), dorinte, visuri, impliniri si esecuri. Bucurii, mai ales.

 

Despre mine

Am 42 de ani, am devenit mama pentru prima oara la 5 zile dupa ce am implinit 40 de ani. Fost jurnalist, mi-a placut intotdeauna sa scriu. Am facut-o pentru reviste, acum o fac pentru diversi clienti. Imi place sa visez, desi de cand o am pe Thea nu prea mai am timp decat de lucrurile palpabile. Asa ca ma ajuta scrisul sa evadez, sa povestesc, sa fiu eu si sa ma bucur. Pana la urma, despre asta este povestea noastra, nu?

 

 

DESPRE MINE

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.

La 5 zile dupa ce am implinit 40 de ani, am nascut-o pe Thea. Ea a fost cea care mi-a implinit viata. Despre implinire si drumul complicat spre fericire, te invit sa citesti aici.
Buna! Eu sunt Irina, mama la 40 de ani.
Shares